sâmbătă, 4 decembrie 2010

Spatiul in care traim...

                         Spatiul in care traim este atat de ascuns, si nu inteleg de ce ne este atat de ascunsa poarta din adanc prin care razbim ca apoi sa iesim pe cealalta parte cu o viteza fulgeratoare.Sunt atatea lumi neexplorate.Am impresia ca intram in spatii diferite de fiecare data cand trecem de ora 00 deoarece fiecare zi ne aduce noi surprize , noi orizonturi si noi gandiri.Zilele difera una de cealalta precum oamenii difera.Orice zi apartine unei lumi diferite iar fiecare om primeste o noua zi distincta.

Un comentariu:

  1. E uimitor uneori cum oamenii trăiesc în acelaşi timp experienţe/vieţi emergente, simultane...
    Cum unele scrieri aştern în acelaşi timp experienţe multiple ce se distilează într-un singur adevăr...
    Cum oamenii traiesc in sisteme spatiale suprapuse, intercalate, cu denumiri comune si fiind totusi altceva (in Turda din Cluj, ori in Turda in Tulcea, sau in Turda din Palawan), pe acelasi spatiu (amprenta la sol), dar la diverse "altitudini"...
    E tulburător uneori cum oamenii trăiesc simultan în diverse sisteme labirintice (de interese, de legături, de rudenie, politice, sociale, regionale, nationale, transnationale), in sisteme ocultate, din care uneori razbesc doar sa prinda putin aer proaspat, ... uneori un aer dintr-un alt sistem, dintr-un alt labirint, si doar amagirea ca e proaspat.
    Unde incepe si unde se termina marea?
    In burta cator pesti te afli, inghitit, rand pe rand, burta in burta, Iona?
    Unde incepe si unde se termina granita unei picaturi de apa in ocean?
    Care este cheia care deschide toate criptajele?

    RăspundețiȘtergere